Съвети как да убиете креватни паразити

За разлика от това, което другите мислят, дървениците са предизвикателство да се премахнат. Те може да са малки, може да са на щипка далеч от разбиване, но със сигурност ще е необходимо дори повече от това, за да изтриете напълно тези малки дребни негодници. Не се мъчете, ако научите, че в дома ви има креватни насекоми. Наличието на Cimex lectularius L., научното наименование за вредители по леглото, във вашето домашно местоположение не винаги означава, че пребиваването ви е мръсно. Научното изследване всъщност заключи, че заразяването с дървеници не е пряко свързано със състоянието на подредеността на къщата ви. Има много обстоятелства, при които в подредените, както и в хигиеничните къщи се установяват насекоми.

Може да имате най-чистата зона, но това не е гаранция, че в къщата ви няма вредители. Всяко лице или всякакъв вид дом за този проблем е изложен на риск от нахлуване в къщите им. Това се дължи на факта, че тези дребни чудовища пътуват толкова лесно навсякъде и по същество невиждани. Те са постоянни посетители, които се возят в багаж, куфари или чанти за почивка. Те могат да прескачат хип-хоп от хотел на мотел, от мотел на човек, както и не след дълго направо във вашите резиденции. Така че не бъдете шокирани или безнадеждни, ако откриете, че имате тези престъпници във вашите имоти.

Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете как да убиете вредителите по леглото по един от най-препоръчващите начини. Както казах, те са доста трудни за премахване. И все пак с постоянство и решителност е възможно да го постигнем. Преди всичко, ако смятате, че има индикатори за проблем във вашия дом, тогава трябва да сте готови за някаква драстична тежка почистваща работа. Почистете цялата си къща с прахосмукачка много, изключително обстойно - независимо от мебелите до капаците и камините. Не пропускайте нищо. Концентрирайте се върху шевовете и ръбовете на матрака и чаршафите. Килимите от стена до стена са любимо място за търсене. Новите излюпени могат бързо да разклатят неговия метод вътре, както и да продължат да бъдат скрити от голото око. След като почистите с прахосмукачка, внимавайте да изхвърлите съдържанието направо в защитена торба за боклук. Това е, за да се гарантира, че малките насекоми със сигурност няма да имат способността да избягат и също да се върнат в дома ви.

Поддържайте чантите си затворени, независимо дали сте в резиденция или в хотел. Поддържайте го на сигурно място. Това със сигурност ще подразни буболечките, които са затруднили пътуването в чантите ви от преместването. Запечатайте отворите, а също и счупванията. Поставете матраците и възглавниците си на слънчева светлина. Широко се разбира, че топлината на слънцето убива вредителите по леглото. Почиствайте често предполагаеми дрехи, чаршафи, както и спално бельо. Ако е възможно, ги изперете в топла вода.

Това са само част от изпитаните средства за това как да унищожите вредителите по леглото. Те определено са ефективни, а също и като го правят последователно, може да направи вашето жилище без грешки. Въпреки това, ако заразата продължи, след това препоръчвам да се обадите на експертен бизнес за контрол на паразитите възможно най-скоро. Направихте всичко възможно, както и не успяхте, така че в момента е време специалистите да поемат всичко. Не се тревожи. С професионален унищожител на вредители, вие сте сигурни, че инвазията със сигурност ще бъде ефективно отървана.

За допълнителна информация относно дървеници, моля, кликнете върху тази хипервръзка.

Степента на заразяване с вредители в леглото е нараснала значително в САЩ според водеща фирма за контрол на вредителите с повече от 300 клона в цялата страна. Както всеки вид работа в живота, ние трябва да проучим ситуацията и също така да вземем решение дали това е да си направиш сама работа или по друг начин. В зависимост от сериозността на вашето заразяване е напълно възможно сами да премахнете дървениците в къщата. Ако се намират на повече от едно място, може да е необходим специализиран бизнес за унищожаване.

Първоначалната задача е да се намери насекомото. За щастие те оставят индикатори за разказ, като малки изпражнения с размера на пипер. Разгледайте калъфки за възглавници. Издърпайте чаршафите и също така навийте гънката на ставите на матрака на леглото. Освен това се крият в ъгли, цепки и пропасти на мебели като табла, чекмеджета на шкафове, както и нощни шкафчета.

Comments